Go to Top

Døre & vinduer

Døre & vinduer

KK Kvalitetsbyg står gerne for isætning af døre og vinduer

Vi har stor erfaring i at montere nye vinduer og døre i alle former og afskygninger. Vi ved, hvor stor betydning det har for husets helhed, at både vinduer og døre har den rette høje kvalitet og det rette stilrigtige udseende, og ikke mindst at de passer til husets øvrige udtryk.

Og som noget af det allervigtigste prioriterer vi altid at yde dig en kompetent og personlig rådgivning om den mest holdbare, mest økonomisk fordelagtige og allermest energi-rigtige løsning, som vi ser i hvert enkelt projekt.

Og i den forbindelse er det jo ret heldigt, at du lige præcis her hos KK Kvalitetsbyg udelukkende møder fagfolk, der mestrer både deres håndværk og kendskabet til materialerne helt ud til fingerspidserne.

Derfor er vi heller aldrig bange for at sige ja tak til selv de mest krævende og avancerede opgaver. Faktisk elsker vi bare sådanne udfordringer. Så kom bare frem med dit ønske. Vi vil altid imødekomme det med entusiasme, ærlighed, konstruktivitet og kreativitet.

Hos KK Kvalitetsbyg er nøgleordene, kvalitet, omhyggelighed og stolthed ved faget. Vi stiller store krav til os selv og går aldrig på kompromis med hverken materiale-valg, grundighed eller fokus på detaljen.

Fra vores udgangspunkt i Skørping dækker vi hele Himmerland. Vi har således isat og restaureret døre og vinduer i både Aalborg, Nibe, Gistrup, Støvring, Rebild, Arden og Hobro. Så hold dig ikke tilbage. Vi flyver ud ad døren – eller vinduet – lige så snart du ringer.

Du kan se et par prøver på vores arbejde her.

Se vores referencer