Go to Top

Nybygning

Nybygning

Helt unikke huse bygget op fra grunden er KK Kvalitetsbygs speciale

Drømmer du om selv at bygge dit eget helt specielle hus? Så ring til os.

Hos KK Kvalitetsbyg kan du få hele pakken, når vi taler nybygning. Vi kan med andre ord stå for det hele. Det er det, man med et lidt finere ord kalder totalentreprise. Ved at benytte denne mulighed behøver du ikke miste overblikket ved at have for mange kontakter og leverandører. Vi følger nemlig dig og dit nybygnings-projekt hele vejen. Vi har konstant en finger på pulsen for at sikre, at du føler dig tryg undervejs.

Så bare kom til os med alle dine drømme og ønsker. Så vil vi gøre vores alleryderste for at gøre disse tanker til virkelighed. I vort eget hus har vi kompetente folk indenfor tømrer- og bygningskonstruktør-fagene, og derudover har vi solide samarbejdsaftaler med alle øvrige relevante faggrupper – herunder også arkitektfirmaer som f.eks. Nørkær + Poulsen. Så vi har altså professionelle og omhyggelige fagfolk på projektet lige fra rådgivning, tegning og planlægning til selve byggeprocessen og endelig til den sidste finish og det færdige resultat.

Vi har både sans for detaljen og for de store linjer, og vi sætter altid en ære i finde smukke og spændende løsninger, som kan give netop dit hus et helt særligt præg.

Blandt vores primære fokusområder finder du værdier som kvalitet, grundighed, kreativitet og ikke mindst tæt kommunikation fra start til slut. Vi har også altid fokus på at opføre sunde og bæredygtige boliger, som vi også vil kunne stå inde for om 25 eller 50 år – mindst. Og når vi taler sund bolig, mener vi naturligvis også et velisoleret og sundt indeklima.

Vi holder til i Skørping, men laver nybygninger i hele Himmerland. Så selvom du bor i Aalborg, Gistrup, Nibe eller Hobro – eller et helt sjette sted i Himmerland, skal du ikke tøve med at ringe til KK Kvalitetsbyg. Så flyver vi straks ud af røret for at servicere dig.

Untitled-1
Untitled-2
Untitled-3