Go to Top

Stålentrepriser

Stålentrepriser

KK Kvalitetsbyg har mange jern i ilden og klarer også stålentrepriser

Anvendelsen af stål i diverse byggerier bliver mere og mere udbredt i disse år. Stål er med andre ord blevet et af den moderne tids foretrukne byggematerialer.

De fleste sportshaller er i dag båret af solide stålkonstruktioner, og det samme gælder for rigtigt mange svømmehaller, ridehaller og tennishaller. Selv indenfor kontor- og boligbyggeri er stål blevet en bevidst synlig del af arkitekturen. Og endelig bruger man nu også ofte lette stålkonstruktioner, når man opfører små luftige glaspartier rundt omkring.

Hvis du selv har fået lyst til at følge denne tendens ud i stålbyggeri, og hvis du er stålsat i dette ønske, så kan KK Kvalitetsbyg assistere dig med stor kyndighed og ekspertise.

Vi kan både levere mindre stålbyggerier og deciderede stålentrepriser alt afhængigt af dit behov og ønske. Og uanset om det er privat byggeri, kontorbyggeri, en sportshal eller det hedder, industri, handel eller landbrug, så står vi klar til at påtage os opgaven.

I vores stålentreprise indgår alt lige fra tegning og planlægning til selve udførelsen og finishen af byggeriet. Vi repræsenterer alle nødvendige faggrupper – enten i KK Kvalitetsbygs eget hus eller via vort solide netværk af samarbejdspartnere.

Når vi taler stålentrepriser – og i det hele taget alle de opgavetyper vi beskæftiger os med – er kvalitetsmaterialer og kvalitetshåndværk blandt de centrale værdi-ord, som vi arbejder ud fra hver eneste dag. Samtidig vægter vi begreber som klar kommunikation, tryghed og overskuelighed meget højt, da vi ved, hvor vigtige disse facetter er for, at du får den allermest optimale oplevelse som kunde hos os.

KK Kvalitetsbyg har base i Skørping, men vi laver stålentrepriser i hele Himmerland. Vores radius går således lige fra Hobro, til Hadsund, Skørping, Støvring, Rebild, Nibe og Aalborg.

Så bor du i Himmerland, så bare slå på (stål)tråden til os, og så går vi til stålet med det samme.

Se vores referencer