Go to Top

Totalentrepriser

Totalentrepriser

Lad KK Kvalitetsbyg stå for hele byggeriet

Står du og har gang i et større byggeri, som indbefatter flere forskellige håndværksfag, så lad os hjælpe dig med at bevare overblikket.

Vi kan nemlig give dig et godt tilbud på totalentrepriser, så du ikke behøver have så mange bolde i luften på én gang. Det er jo altid lettere at skulle forholde sig til én samarbejdspartner end til tre- fire forskellige leverandører. Og med KK Kvalitetsbyg kan du være sikker på både tæt personlig rådgivning, stor faglig erfaring, unik kvalitetssikring samt ikke mindst en favorabel samlet pris for hele entreprisen.

Vi bygger altid med stor omhyggelighed, og vi kan vores håndværk helt fra bunden. Desuden er det af stor vigtighed for os, at vi altid arbejder med kvalitetsmaterialer, da vores primære vision er udelukkende at være garanter for kvalitetsbyggeri. Af samme grund har vi fingeren på pulsen under hele processen, da vi kun på denne måde kan stå 110 % inde for den samlede entreprise fra start til slut.

Hos KK Kvalitetsbyg har vi særlige evner indenfor træarbejde. I firmaet har vi dog også ansat en bygningskonstruktør, og så har vi solide kontakter til – og stærke samarbejdsaftaler med – alle øvrige relevante grupper af kompetente fagfolk. Derfor kan vi også tilbyde vores totalentreprise-opgaver med arkitektbistand. Faktisk er vort speciale netop arkitekttegnede unika huse, som er tegnet og bygget helt fra bunden. Denne model omfatter alt lige fra projektering til selve opførelsen. For kyndig arkitektbistand benytter vi os primært af arkitektfirmaet Nørkær + Poulsen.

Af samme årsag er et af vore varemærker også at finde helt unikke design-løsninger inde i huset i vigtige rum som f.eks. køkken og badeværelse. Så har du særlige tanker i den retning, kan du bare spørge. Så har vi inspirations-mappen parat.
Geografisk har KK Kvalitetsbyg en radius på ca. 30 km fra udgangspunktet i Skørping. Så vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har et totalentreprise-byggeprojekt i Aalborg, Rebild, Gistrup, Nibe eller Støvring.

Egen bygningskonstruktør

Vores bygningskonstruktør har tjek på hele opgaven lige fra tegnebord til byggeplads

Hos KK Kvalitetsbyg overlader vi intet til tilfældighederne.

Vi har en helt grundlæggende procesmæssig ambition om at kunne levere høj kvalitet til alle vore kunder i såvel planlægningsfasen som under selve byggeprocessen.

Derfor er den tætte personlige kommunikation under hele forløbet ekstremt vigtig, hvis du spørger os. Dette gælder naturligvis primært i vores relation til dig som kunde, men også i dialogen internt blandt vore mange grupper af dygtige fagfolk.

For kun med den tætte personlige kontakt opnår vi vores mere resultatorienterede ambition om, at du som glad kunde kan stå tilbage, når røgen har lagt sig, med erindringen om en tryg, behagelig og ”opbyggende” oplevelse under hele forløbet.

Som et af værktøjerne til at opfylde denne ambition har vi ansat vores helt egen dygtige bygningskonstruktør, som sammen med firmaets leder og daglige drivkraft, Karsten Kragh, netop har til opgave at sikre, at der er ekstra styr på både planlægning, projektering og koordinering af hele dit byggeprojekt.

Her i huset arbejder bygningskonstruktøren altså tæt sammen med både Karsten Kragh og med vores kompetente team af tømrere, og sammen samler vi trådene, således at du som kunde altid vil opleve, at din opgave bliver løst med en stor grad af tæt personlig kontakt, central styring og ikke mindst overblik.

Blandt meget andet ordner bygningskonstruktøren nemlig alt, hvad der hedder formidling, tilsyn og tidsplan i forbindelse med byggeriet. Så uanset hvor stor eller lille en opgave du kommer med, kan du altid være helt tryg ved, at der er overblik over processen og orden i sagerne.