Go to Top

Typehus

Typehus

Hasserihuset

Hasserihuset

Totalentreprise med brug af arkitekter

Med KK Kvalitetsbygs totaltentreprise bevarer du overblikket

Skal du have bygget helt nyt hus? Så lad os om at klare det hele. I vores totalentreprise indgår alt lige fra arkitekt-tegning og planlægning til selve opførelsen af huset.

Når vi taler totalentreprise med brug af arkitekter, så har vi bl.a. et godt samarbejde med det anerkendte arkitektfirma Nørkær + Poulsen. Med dette arkitektfirma – samt med alle vore øvrige tilknyttede tegnestuer og arkitektfirmaer – kan du altid være 100 % sikker på, at det vigtige indledende arbejde med tegning og design bliver udført med stor kyndighed og professionalisme.

Sammen har vi stor fokus på at designe energi-rigtige huse, og derfor er vi hele tiden opdaterede med den sidste nye viden på området. I samme genre har vi også kompetencer indenfor det, man kalder passivhuse. Et passivhus er ekstremt energireducerende, da nogle af nøgleordene her hedder solorientering, klimaskærme, kompakthed og indre varmekilder. I forlængelse af disse kerneområder har vi naturligvis ligeledes et særligt øje for et sundt og godt indeklima.

KK Kvalitetsbygs kompetente og erfarne team står selv for tømrerarbejdet. Virksomhedens ejer og daglige drivkraft, Karsten Kragh, er selv både håndværks- og MBA uddannet, og ligeledes har vi en dygtig bygningskonstruktør ansat i huset. De øvrige nødvendige opgaver udføres af vort loyale netværk af bundsolide samarbejdspartnere, heriblandt Nørkær + Poulsen. Men al overordnet kontakt og alt ansvar for totalentreprisen ligger her hos os. Vi sørger med andre ord for at være tovholder ift. de store linjer, ligesom vi også har fingeren på pulsen ift. hver lille detalje under hele byggeprocessen.

Din tryghed og tilfredshed er vores motivation.
Kvalitetsmaterialer, omhyggelighed, seriøsitet og stolthed ved håndværket er derfor helt naturlige værdi-ord her hos KK Kvalitetsbyg. Og disse begreber gør vi vores yderste for at omsætte til handling hver eneste dag. Det skulle gerne kunne ses på både proces og resultat.

Vi udfører totalentreprise med brug af arkitekter i hele Himmerland. Fra vores udgangspunkt i Skørping kan vi således hurtigt rykke ud til din opgave, hvad enten du bor i Aalborg, Nibe, Støvring, Gistrup, Rebild eller Hobro.