Go to Top

Udstilling

Udstilling

KK Kvalitetsbyg har til huse i industrikvarteret nord for Skørping. Her råder firmaet over såvel kontor som udstillings- og lagerfaciliteter. KK Kvalitetsbyg udfører alt fra tømrer- og snedkerarbejde til tagkonstruktioner samt vindue- og dørmontage. – Vi anvender kun materialer som vi selv kan stå inde for. I vores udstillingslokaler er der mulighed for at tage materialerne i nærmere betragtning. Kunderne kan mærke og føle på tagsten og klinker og selv afprøve vinduer og døre. De kan med andre ord danne sig deres eget indtryk, fastslår Karsten Kragh.

Udstillingen suppleres kontinuerligt med nye produkter, og alle projekter skabes i tæt samarbejde med kunden. – Vores fornemste opgave er at rådgive kunderne om, hvad der er muligt inden for de økonomiske rammer, fortsætter tømrermesteren. – Vi lægger stor vægt på at give kunderne valgmuligheder. Måske kan man få råd til drømmekøkkenet, hvis man vælger den ene låge frem for den anden. Og måske holder budgettet, hvis man bestiller en lidt anden gulvklinke end dén, man oprindelige har planlagt.

Adresse Skørping Nord 13, 9520 Skørping

Vi holder åbent efter aftale, og rådgiver gerne omkring dit næste byggeprojekt. Ring eller mail i dag for at aftale et møde om dit næste byggeprojekt.

kk kvalitetsbyg10

Karsten Kragh

Indehaver

Vi anvender kun materialer som vi selv kan stå inde for