Go to Top

Vi udfører

Vi udfører

Vi udfører traditionelle såvel som specialopgaver i forbindelse med:

Vi sætter en stor ære i at give kunden en optimal rådgivning og er gerne behjælpelig med skabe et overblik over et projekt. Det ligger os meget på sinde, at kunden føler sig i trygge hænder, og at vi sammen finder den rette løsning.

Vi lægger stor vægt på, at alle vore projekter bliver udført efter de mest optimale løsninger, således mulighederne er uendelige, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at netop Jeres drømme bliver realiserede.

Udstilling

KK Kvalitetsbyg har til huse i industrikvarteret nord for Skørping. Her råder firmaet over såvel kontor som udstillings- og lagerfaciliteter. I vores udstillingslokaler finder du de nyeste bygningsmaterialer fra førende leverandører. Du kan mærke og føle på tagsten og klinker og selv afprøve vinduer og døre.

Udstillingen suppleres kontinuerligt med nye produkter, og alle projekter skabes i tæt samarbejde med kunden.

Karsen Kragh

Vores fornemste opgave er at rådgive kunderne om, hvad der er muligt inden for de økonomiske rammer, fortsætter tømrermesteren. – Vi lægger stor vægt på at give kunderne valgmuligheder. Måske kan man få råd til drømmekøkkenet, hvis man vælger den ene låge frem for den anden. Og måske holder budgettet, hvis man bestiller en lidt anden gulvklinke end dén, man oprindelige har planlagt.

Untitled-1
Untitled-18
Untitled-1